06 February 2014

MENGAPA SHAKLEE MAMPU BERTAHAN SEHINGGA KE HARI INI??

Ramai yang masih tak tahu lagi rupanya keunikan shaklee..ok jom kita imbas balik...;)

Antara yang menjadikan Shaklee adalah no 1 syarikat supplemen adalah dengan sebab-sebab di bawah :-

1. Shaklee melakukan lebih 100000 ujian tahunan untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan produk tersebut

2. Semua produk shaklee melalui 100% ujian untuk menjamin kualiti dan juga bahan yang terkandung di dalamnya

3. Semua bahan dalam shaklee adalah terjamin di bawah protokol shaklee yang sangat peka terhadap kualiti dan keselamatan melalui lebih 350 ujian kimia

4. Saintis Shaklee merekacipta formula yang unik agar bahan di dalamnya selamat dan berkesan digunakan

5. Shaklee menawarkan S.M.AR.T bioavibility untuk penyerapan nutrien/vitamin ( ni saya cerita lagi detail kat bawah ye )

6. Shaklee menetapkan piawai dengan tidak boleh menggunakan perisa tiruan, pemanis, dan perasa tambahan. Soya yang digunakan juga adalah base non GMO

7. Shaklee mempunyai GOOD MANUFACTURING PRACTICES standard


Ha, banyak kan kelebihan shaklee yang kita tak tahu? Sebab tu ramai yang memilih shaklee..kualitinya terjamin dan memang selamat untuk digunakan..


Gambar di atas ni lah menunjukkan SMART system Shaklee. Ia menunjukkan setiap vitamin di bebaskan di organ2 tertentu pada masa yang tertentu..hebat kan? Contoh : Vitalea mempunyai folik asid dengan mikrocoating untuk pembebasan segera di perut. Sebab tu ramai pilih SHAKLEE ;)

PS: PROMO HEBAT BULAN FEBRUARI : VITALEA BUY 6 FREE 1 atau SEBOTOL DENGAN HARGA RUNTUH, SMS/WA 0122319979



Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: