03 December 2013

PENGAKUAN BENAR TENTANG ALFALFA

Hari ini nak dedah tentang penggunaan alfalfa pada diri saya..sebenarnya memang pengguna setia Alfalfa sebelum pregnant hari itu..lepas dah pregnant terus stop sebab takut kecutkan rahim..actually boleh saja makan sebiji or 2 biji ..but at your own risk la kan..;)

So selepas hampir 10 bulan lebih tak makan alfalfa, saya memang dah rindu betul nak makan alfalfa tu sebab saya pernah rasa kesannya sangat best pada saya..masa pantang ingat boleh makan tiba-tiba anak jaundis pula..so HOLD lagi..

Lepas 40 days gitu lah saya start balik makan Alfalfa...seriously, im FLAT!! Sakit badan sana sini, rasa macam nak demam and so on..rasa macam nak stop je tapi because i know it is healing crisis..so saya teruskan ambil hampir 8 biji sehari!!

Lepas beberapa hari saya rasa ringan aje badan sbb all toxin were flushed out!! saya dpt rasa kulit pun jadi minyak-minyak sikit..wah banyak betul toksik dalam badan ni selama 10 bulan!

Darah nifas yang saki baki pun keluar lancar..susu meriah...dan yang penting kurang dah lenguh-lenguh badan seiring dgn pengambilan alfalfa+ostematrix.

TERBAIK!!

Rating 5 star!!


superb!!
Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

02 December 2013

SIAPA NAK KURUS? JOM FOLLOW RAPAT-RAPAT..ADA TIPS ISTIMEWA!

Salam disember semua..dah berada di penghujung tahun 2013..masing-masing ada target dan impian nak capai tahun depan kan..semoga semua target dan impian di lakar dengan baik dan kena caranya..;)

Cerita tentang KURUS lagi..jom follow rapat-rapat ye..PENTING!! Saya pernah cerita dulu untuk kurus badan mesti kena DETOX dulu..baca di sini lebih lanjut tentang DETOX..

Kemudian ada kawan tanya, dah detox, dah ambil supplements, dah minum air, tapi berat tak turun-turun juga. Ha, itu sebab penangan RESEPTOR LEPTIN yang dah tak bertindak balas.

TAK FAHAM KAN? JOM KASI FAHAM



LEPTIN adalah satu hormon protein yang dilepaskan oleh sel lemak dalam badan. Pembebasan leptin yang tinggi akan mengurangkan selera makan dan membakar makanan sebagai tenaga. Tapi di sebabkan oleh beberapa perkara, LEPTIN dirembeskan perlahan atau menghantar signal yang salah kepada otak mengenai selera makan. Sebenarnya tak lapar pun, tapi kita rasa lapar kadang-kadang kan? itu sebab LEPTIN kurang bertindak balas.

Nak kurangkan makan / berat :

1. LEPTIN perlu dirembeskan tinggi
2. Reseptor sensiviti terhadap LEPTIN perlu tinggi.

BAGAIMANA HENDAK PASTIKAN RANGSANGAN RESEPTOR HORMON LEPTIN BERTINDAK DENGAN BETUL??

1. Makan dengan seimbang. Balance diet anda sewajarnya, ikut piramid makanan yang ditetapkan
2. Makan karbohidrat, protein dan lemak dengan komposisi betul.
3. Makan makanan yang kaya dengan antioksidan
4. Makan sayur atau salad di waktu pagi sebelum 10 pagi
5. Makan dengan kerap tapi pada kadar yang sedikit ( bukan makan junk food ye, healthy food)
6. Rajin berjalan, kerap senam
7. Tidur yang secukupnya ( sekurang-kurang enam jam)
8. Makan makanan yang tinggi OMEGA 3 kerana OMEGA 3 mampu meningkatkan rangsangan LEPTIN. Boleh mengambil supplemen, tetapi pastikan yang terbaik..:)
9. Kurangkan lemak

Ha, OMEGA GUARD pilihan saya lah semestinya sebab dah sah-sah berkualiti. Betul ker kualiti? Rujuk sini . Tak perlu ragu-ragu dah..

Oh ye lupa, jika tak perasan banner promo bulan ni, saya ingatkan ye, promo OMEGA GUARD..
Inilah masanya kembali nak grab peluang keemasan untuk mencuba OMEGA..rata-rata ramai yang suka promo ni sebab fungsi OMEGA yang superb best! Nak tahu pelbagai fungsi OMEGA? Baca entri ini

Anda ada 2 pilihan :
1. BUY 6 FREE 1 + free memberhsip + cash back + hidup sihat dengan shaklee

atau

2. Nak beli sebotol pun boleh

Harga tetap RUNTUH!!
OMEGA GUARD PILIHAN SAYA..ANDA????




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

26 November 2013

OMEGA 3 ~ penting!!

Semalam ada terbaca dalam majalah I sihat tentang Omega 3..memang dah tahu fungsi Omega yang meletup ni..sebab tu teruja nak bagi anak makan tapi anak punya susah nak makan ubat..nak telan pun susah..di gaul pun susah..kena cuba sampai dapat..hehe..

Ok antara intipati dari majalah tersebut :
OMEGA boleh :
# Mengurangkan simptom muram
# Mengurangkan risiko kanser
# Mengurangkan radang sendi
# Mengurangkan ritma jantung yang abnormal
# Mengurangkan kadar lemak yang tak sihat
# Mengurangkan kadar pembentukan plak lemak yang boleh membawa kepada sakit jantung
# Sesuai untuk diet
# Meningkatkan daya ingatan

Macam mana nak pilih minyak ikan yang terbaik? Rujuk sini

omega guard

omega



Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

25 November 2013

PENGALAMAN EKSLUSIF BERSAMA SET PANTANG SHAKLEE..TERBAIK!!

Okay..saya dah habis pantang!! Yeay..memang pantang yang sangat sempoi lar..memang jatuh cinta betul dengan set shaklee ni lagi-lagi ZINK dan VITAMIN C dan ESP..saya memang consume semua..tapi sangat suka zink sebab luka cepat sembuh..terbaik la kan bila luka cepat sembuh..bila luka lambat sembuh bertambah2 stress aja..

Sebenarnya saya nak tunggu 60 hari baru nak share tentang testimoni saya..tapi saya share dulu la ye..ramai yang dah tunggu untuk testimoni saya..hehe...Gambar sebelum dan selepas saya akan reveal EKSLUSIF lepas 60 hari okay..so sabar..hihi...

Alhamdulillah..sangat berpuas hati dengan set ini..saya berpantang bukan makan tidur ye..siap boleh layan bisnes, layan anak pertama saya, sesi pam...so memang energetic..

Jom review : )

set pantang shaklee
Gambar ni tak ada vitamin C ..Vitamin C la juga membantu kulit jadi cantik balik,, i like!!


Tak salah invest dalam set pantang ni..tahan lebih dari 40 hari tau! ;)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

MENYUSUKAN ANAK WAJIB????


“Para ibu hendaklah menyusukan anak-anaknya selama dua tahun penuh, yaitu bagi yang ingin menyempurnakan penyusuan. Dan kewajiban ayah memberi makan dan pakaian kepada para ibu dengan cara ma’ruf. Seseorang tidak dibebani melainkan menurut kadar kesanggupannya. Janganlah seorang ibu menderita kesengsaraan karena anaknya dan seorang ayah karena anaknya, dan warispun berkewajiban demikian. Apabila keduanya ingin menyapih (sebelum dua tahun) dengan kerelaan keduanya dan permusyawaratan, maka tidak ada dosa atas keduanya. Dan jika kamu ingin anakmu disusukan oleh orang lain, maka tidak ada dosa bagimu apabila kamu memberikan pembayaran menurut yang patut. Bertakwalah kamu kepada Allah dan ketahuilah bahwa Allah Maha Melihat apa yang kamu kerjakan.” (Al-Baqarah: 233).

Ayat di atas sudah cukup memberitahu tentang kewajipan menyusukan anak bagi setiap ibu. Itu hak anak ye..sudah menjadi tanggungjawab seorang ibu hendaklah berusaha menyusukan anak mereka sehingga mampu atau 2 tahun. Tapi kita pun tahu, rezeki masing-masing sudah tertulis malah rezeki bayi itu sendiri pun sudah tertulis sebab itu kadang-kadang ibu hanya mampu menyusukan anak sehingga 1 tahun, 6 bulan atau selama sebulan sahaja. 

Yang penting si ibu sudah berusaha untuk menyusukan anak mereka. Jangan pula tak berusaha apa-apa tapi mengeluh kata susu tak ada, susu tak cukup dan sebagainya.

Usaha dulu..

JOM TUNAIKAN HAK ANAK..DAPAT PAHALA DAN TANGGUNGJAWAB TERTUNAI!! 







Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

23 November 2013

SIAPA TAK NAK CANTIK KAN???

Baru-baru ni saya suka cerita pasal cantik jer..hehe..maklumlah baru lepas pantang..so saya cuba produk shaklee yang semua untuk kecantikan..kalau dulu saya ambil ESP sahaja sebab vitamin C dah out of stok..tapi sekarang saya ambil ESP+vita C+ Vita E..kenapa?? Sebab saya teruja tengok testimoni-testimoni di bawah ni..Tempting la!!

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan
testimoni set kecantikkan

testimoni set kecantikkan



BERBALOI UNTUK INVEST DALAM KECANTIKAN TAU!! :)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

13 November 2013

Titisan emas~sikit-sikit lama-lama jadi bukit

Harini saya nak cerita pasal kebesaran Allah yang menjadikan susu ibu sangat unik..memang unik tau...pengalaman saya explore sendiri tentang susu ibu masa anak ke 2 ni...

Nak dijadikan cerita, anak saya hari ke 2 dah kena tahan wad..kena on antibiotik..memang saya down jugak lah..sebab sempat breastfeed hanya untuk 3 kali je rasanya..lepas tu terus kena tahan, tapi saya dah boleh balik.. tapi saya tak tension sangat lah sebab saya tahu if stress nanti susah susu nak keluar..so saya just akur dengan doktor untuk datang breastfeed atau pam dan beri dalam botol..

Hari pertama, memang doktor kata pasang tiub, tak perlu bagi susu..masa ni lah bermula cabaran..tapi tak kekok macam masa abangnya..Syamil pun dulu kena tahan wad..tapi masa tu anak sulung kan..memang STRESSSS....

So bermula la sesi pam setiap 3 jam untuk simulate susu sebab baby tak ada di sisi..Mula-mula nak dapat 0.5 oz memang lama dan dah cukup gembira if dapat 0.5 oz++...tapi doktor kata tak cukup..sebenarnya cukup aja kalau direct feed..sebab bagi dalam botol, they assume tak cukup..so memang terpaksa mix dengan FM untuk 2 hari pertama..Hari ke 4 macam tu dah keluar susu dengan baik..Alhamdulillah!

teknik marmet
Hari pertama ~marmet

teknik marmet
Hari kedua ~ kolustrum,,sikit tapi sangat bernilai tu

teknik marmet
Hari ke tiga ~ dah bertambah,..

teknik marmet
Hari ke empat ~ Alhamdulillah!!

teknik marmet
Hari ke enam ~ priceless!

teknik marmet
Teman setia saya :)

susu ibu
Stok yang dapat dikumpul sepanjang 20 hari di rumah emak!


So bagi ibu-ibu yang baru, jika nampak susu awal2 keluar sikit..jangan stress!! sebab memang awal2 bukan susu terus mencurah ye..salah konsep tu..awal2 susu memang cukup untuk perut si manja yang sebesar guli sahaja..jangan pula mengadu saya tak cukup susu...

Salah satu rahsia saya : Maintain pam, air tak putus minum, Energizing Soy Protein, keep out of STRESS!!

Jom breastfeeding!!




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

12 November 2013

VIVIX PROMO LAGI!!!*LIKE*LIKE

November promo datang lagi..promo VIVIX datang lagi!!
Bukan senang VIVIX ni nak dapat harga promo ye tak..murah bukan murah sikit..murah banyak tau...

Saya antara yang nak rebut peluang nak beli untuk ibu bapa or saudara mara...share tentang kebaikan vivix yang tiada tolok bandingan!

Sebelum ni saya pernah share tentang buah-buahan dalam vivix..memang hebat! Boleh klik link ini untuk baca tentang kehebatan VIVIX

Untuk testimonial pula boleh klik sini


Ok..Hari ni nak cerita pasal RESVERATROL pula..

APA ITU RESVERATROL??

RESVERATROL adalah kumpulan tumbuhan yang di panggil polifenol. A GREAT ANTIOKSIDAN! Dalam gambar di atas kita boleh tengok macam-macam fungsi resveratrol..best kan fungsinya..boleh lawan kanser, boleh jadi anti aging, boleh elak pengoksidaan LDL..boleh cegah diabetes..

TAPI tahukah anda resveratrol dalam VIVIX ni di ekstrak dari Muscadine grapes dan ia adalah TULEN dan asli...Biasa resveratrol ni dijumpai dalam Wine merah..Wine kan di buat dari anggur kan...So memang tinggi kadar resveratrol dalam tu..

Tapi VIVIX ni lagi powerful sebab 

1 sudu teh VIVIX = 100 gelas Wine merah
Terbaik la VIVIX..

dan ianya

HALAL...wine merah kita tak boleh consume kan?kan?

Banyak sidelines saya bagi testimonial yang memang menarik minat sesiapa sahaja untuk beli..ada yang claim mencantikkan kulit ( yang ni memang betul sebab antioksidan yang superb), ada yang cerita suami makin suka tengok isteri cantik..masing-masing kalau tengok pengguna VIVIX, kulit mereka glowing2 berseri...takkan nak mereka aja kulit glowing kan? Anda tak nak?

JOM rebut peluang time promo ni...Harga sangat best dan pasti anda teruja dengan hasilnya!!;)





Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

VITAMIN E~ ANTIOKSIDAN YANG PALING MURAH TAPI SUPERB EFFECT!!


Jangan terkejut tengok poster di atas ye..its a FACT...telan sebiji vita E or 2667 bowl corn flakes???

Hehe..poster di atas sebagai info tambahan untuk anda..hari ni nak cerita pasal GRAPE SEED yang terdapat dalam vitamin E shaklee ni...nak tahu fungsi GRAPE SEED??Jom intai :

~ Antioksidan yang berkualiti tinggi
~ Healing properti : Sebab tu vitamin E bagus digunakan untuk luka melecur atau treat jerawat.
~ Mengurangkan kolestrol dan LDL dari teroksida seterusnya mengurangkan risiko sakit jantung
~ Mengurangkan risiko kanser
~ Menguatkan tulang jika diambil bersama Kalsium
~ Anti aging
~ Mengurangkandarah beku
~ Melegakan masalah urat timbul


Lepas tu bukan grape seed je menjadikan vitamin E shaklee special tau, Selenium yang mempunyai fungsi  untuk melindungi sperma juga terdapat dalam Vitamin E ni...Sebab tu ramai lelaki suka ambil vitamin E ini..<< UNTUK KESUBURAN & UNTUK KURANGKAN RISIKO SAKIT JANTUNG>>>

Basically antara garis panduan utk memilih Vitamin E adalah:
1. Pilih Vitamin E yg bersumber semulajadi ( boleh lihat pada label.. ada huruf d kecil (d-alfa tocoferol) menunjukkan ia sumber semulajadi. satu huruf 'l' or 'dl' menunjukkan ia sumber tiruan or kimia)
2. Cari perkataan mixed tocopherol dlm label
3.Pilih Vit E yg berserta selenium
Sumber semulajadi adalah lebih baik kerana ia lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber kimia/tiruan


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

03 November 2013

Nak tahu bayi kenyang atau tidak?

Dah lama tak cerita pasal breastfeeding kan..dah hampir 9 bulan saya tinggalkan dunia penyusuan..kini saya kembali menggamit memori dalam dunia penyusuan..alhamdulillah dah hampir 20 hari menyusukan anak saya..dari dapat beberapa titisan emas alhamdulillah susu meriah dengan izin Allah..

Hari ni saya nak share tentang macam mana nak tahu bayi kenyang dengan susu ibu sebab pergi mana pun ramai ibu yang kecundang untuk menyusukan anak mereka sebab alasan susu tak cukup..baby tak kenyang!! Haish..inilah perkara negatif..sebab itu kita kena ada ilmu untuk menilai sesuatu...

Susu ibu terdiri dari hindmilk dan foremilk..foremilk ni ialah susu yang agak cair..cair macam air soda..selalu bila pam akan keluar susu yang cair ini dulu..cuba tengok bila pam..memang akan keluar yang cair dulu..dah lama-lama pam akan keluar susu pekat(hindmilk)..bayi perlukan kedua2 bahagian susu ini..so nak tahu bagaimana bayi kenyang?

1) bagi bayi minum selama minimum 10 minit agar mendapat kedua-dua komposisi susu
2) lihat atau periksa najis bayi..jika kuning bijian maksudnya cukuplah susu yang diminum..kalau kehijauan tu maksudnya susu foremilk tu lagi banyak dari hindmilk..

Senang kan! Sebab tu saya sangat lega bila tengok anak poo poo dengan jayanya!tak perlu nak risau dah..;)
Continue Reading

Pengalaman bersalin ~ Anak ke 2

Salam semua..lama dah tak update blog ye..sedang berpantang hari yang ke 21dah..cepat betul masa berlalu..puteri saya pun dah berusia lebih 20 hari..yeah..saya dah ada sepasang anak dah ni..best2..

Ramai nak tahu pengalaman bersalin saya kali ni..cukup bermakna dan cukup 'sakit' juga..jom ikuti kronologi pengalaman bersalin Siti Aeisyah Humaira ;)

15 oct : selamat beraya haji,,selamat sudah makan lemang dan rendang seperti di hajati..check up sebelumnya doc dah bagi tahu ade bukaan dlm 2 cm..tapi rahim masih tebal..so doc suruh tunggu sahaja..sampai ke raya haji pun tak ada tanda2 major yang nak bersalin..memang ada sakit2..tapi tak teruk dan still bearable..sakit ala2 senggugut minor..hihi...

16 oct : check up of 40th weeks..tak buat apa2 mental or fizikal preparation..masa check up, VE result dalam 3 cm but still tebal lagi rahim tu..alahai..kecewa je dgr..doc bagi dua pilihan..either nak tunggu sehari dua or induce terus..doc kata induce pun sikit jer sebab jalan dah bukak..so kami fikir punye fikir terus cakap induce sebab doc kata 'awak ni memang jenis kena induce kot'.. So terus masuk wad..time tu nervous sebab doc kata arini petang dah boleh bersalin..uish..seram sejuk...

12 pm : dapat masuk single wad. Husband teman sekejap..lepas tu makan lunch yang hospital bagi..kene cek ctg bagai..time ni husband tak ada dah sebab nak pergi bawak barang dan ambil MIL..seorang2 jer..

1 pm : sebab VE tadi dah ada tanda darah sikit dan dah rasa sakit sikit..tetiba telefon emak suruh datang cepat takut sangat bersalin awal..hehe...

3 pm : doc masuk ubat induce..sakit tak usah cerita k..hehe..lepas setengah jam tu dah mula memulas perut rasa sakit tu..memang dah start..tapi cuba untuk tidak menangis..konon kuat lah kan..:p

4 pm : emak, MIL dan husband dah datang..sakit makin kuat dah..doc datang cek dah 4 cm..wahh..cepat kali ni..kalau dulu time anak 1st memang nak buka 1 cm pun bercinta je rasa..bila dah 4 cm doc pecah air ketuban..mak ai banyak betul air ketuban ku..patut perut besar,,hihi..lepas pecah ketuban..the game started..sakit sangat dah..doc tanya nak epi ker..saya suruh tunggu dulu sampai pukul 5..tak sampai pukul 5 sakit yang tak tertanggung rasanya..tanya husband nak amik epi ke..die ckp ikut sy la, die mana tahu..hihi..sebab tak dapat fikir  sgt..sy ambik epi jugak kali ni,,

5.30 pm : dah masuk labor room sebab nak cucuk epi..kali ni cucuk memang berkali ganda sakit..trauma pulak..sakit pun lmbt hilang...tapi dah lama tu boleh lah tahan sikit sakit tu..

7 pm : bertarung lagi,,rasa macam epi tu kurang berkesan..muntah yang banyak sebab minum milo sebelum masuk labor room..husband lah saksi segalanya..rasa nak pitam..rasa nak tidur tapi sakit semua ada...

8.45pm : tetibe rasa sakit sangat..menitik2 air mata keluar..husband pun dah tak tau nak buat ape..keep zikir sahaja..doc yang datang tengok pelik..dia tanya awk amik epi kan..stil sakit ker? Saya angguk je..doc suruh tambah dos,,time tu dah tak ada tenaga..tak larat sungguh dah..doc suruh tidur kalau nak cepat bukak sebab bukaan masih 6 cm je..tension je


9.00 pm : rasa rilex sikit sebab dapat tidur..lepas tu doc check dah 10 cm dan boleh teran dah..nerves lagi,,husband jadi tukang bagi sokongan..memang tak lepas tangan dia langsung..teran punya teran tak dapat jugak sebab dah abis tenaga..doc kata gune vacuum juga..finally pukul 9.20 pm lahirlah puteri saya..:) menangis jugak lepas tengok baby saya,.sempat tanya doc anak apa...hihi...tengok husband dah berpeluh bagai,,rupanya die pun nerves..haha...

Lepas tu saya menggigil jer..tak boleh nak buat apa..nak minum milo tapi doc suruh tunggu takut muntah...memang tak larat..doc pula jahit lambat sebab entertain patient lagi satu...memang lama duk labor room..dalam kul 12  baru di bawak ke wad..

Pengalaman bersalin setiap anak memang tak sama!! No 2 ni saya rasa lagi suffer dari yang syamil..tapi alhamdulillah berjaya juga deliver normal...


Dan sekarang dah 20 hari++..memang enjoying my breastfeeding journey yang dah bermula balik...

Nanti jangan lupa nantikan kisah berpantang saya ye..sangat berbeza dengan pantang anak 1st dulu..;)

Okay..nak nap kejap..

Untuk nak order supplements boleh terus pm or whatsapp di 0122319979..biz tetap on ye.. ;)


Continue Reading

12 October 2013

MASYUK!! INCOME SHAKLEE MASUK LAGI...

Mak buyung tengah menanti hari untuk bersalin, tapi tengok akaun MBB tu terus nak update blog dan bagi semangat pada warga SME dan yang lain...

Alhamdulillah..siapa nak beri income yang banyak di tengah-tengah bulan kan?? Ada yang tanya, kerja lagi, part time lagi, nak buat apa duit sebanyak tu???

Well, saya ada misi tersendiri untuk ke arah 5 angka dalam bisnes shaklee ni..Insha Allah dalam beberapa bulan saya pasti akan capai 5 angka tu...AMIN!!

Nak tahu income shaklee tu saya buat ape? Saya beli handbag mahal2? Saya beli kasut branded? Saya makan di hotel 5 bintang setiap hari?? Mestilah tak...semua saya save demi cita-cita saya...Nak tahu apa??? Jom tengok gambar ni..





Inilah dia impian saya...Alhamdulillah, sebahagian daripada renovation rumah adalah income dari shaklee...Sebab apa yang saya saving dari gaji memang takkan cukup untuk buat renovation memandangkan kos hidup dah meningkat sangat-sangat...

Lagi satu misi.....

Work At Home Mother...nantikannya..soon..very sooon!!!;)

Semua ni bukan terhasil dari 1 hari sahaja...ia memerlukan usaha yang berterusan...dan kecekalan hati...jangan cakap biz online senang je buat duit...goyang kaki je dah dapat duit..WHO SAID SO???

Semua biz pun ada susah senang..macam mana kita nak tackle, itu lah kreatifnya berbisnes...

Yang penting minat dan cekal...oh ye..lagi satu saya ada group yang hebat yang membimbing saya...dan kini saya pula membimbing ramai yang lain untuk jadi macam saya...dengan berbekalkan modal RM 75 dan sekeping hati yang cekal...YOU CAN DREAM BIG and YOU CAN GO FAR!!!!

Jom sertai saya...:)

Stok shaklee saya...tunggu tahun depan saya akan expand pulak OFIS saya..hehe

Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

01 October 2013

Collagen powder ~ 'HOT' dan murah untuk OKTOBER sahaja!!!

Salam oktober semua...wah..promo hebat nampak bulan ni ye..hehe...Shaklee collagen powder...memang murah bila dapat time promo ni..gila murah k!!

Nak tahu kenapa murah?

Sebab Shaklee tawarkan BUY 6 FREE 1...so memanglah akan jadi tersangat murah!! Tapi untuk sesiapa yang nak harga promo dengan sekotak sahaja pun boleh! Saya boleh kasi kawtim..hehe...

Nak tahu banyak lagi tentang Shaklee Collagen Powder boleh klik sini ..

Entry ni saya nak tunjuk gambar je..hehe...teruja tengok customer saya yang suka dengan effect shaklee collagen powder ni...Jom cuci mata!!



testimoni shaklee colagen
Yang ni effect guna collagen + gla complex..beliau memang repeat order untuk makesure hilang semua parut jerawat tu...hehe

testimoni shaklee colagen
Sebelum menggunakan collagen...penuh jerawat
testimoni shaklee colagen
Marvellous!!! Dah licin oo kulit dia...best2!!





testimoni shaklee colagen

SO TUNGGU APA LAGI?? TUNGGU HARGA JADI NORMAL SEMULA???MEMANG LAH TERSANGAT RUGI! JOM GRAB BERKOTAK-KOTAK..BOLEH KONGSI DENGAN RAMAI-RAMAI..BOLEH DAPAT FREE MEMBERSHIP+ CASH REBATE IF BELI 6 KOTAK TERUS...WAH....BESTTTTT....

JOM GRAB SEBELUM LICIN K...:)















Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading