Showing posts with label www.shaklee.com.my. Show all posts
Showing posts with label www.shaklee.com.my. Show all posts

10 June 2014

Rahsia Awet muda dengan vitamin E!

vitamin e, rahsia awet muda, kulit cantik
Ramai yang suka benar kalau nak tahu tentang rahsia awet muda kan??kan?? :) Mestilah, nak sentiasa nampak cantik itu sudah menjadi lumrah manusia :)

Dalam produk shaklee ni, ada macam-macam produk untuk awet muda. Salah satunya adalah VITAMIN E. Nak tahu lebih lanjut tentang kebaikan vitamin E boleh baca di sini. Sebelum apa-apa pastikan anda pilih vitamin E yang tulen dan asli ye..bagaimana untuk menentukan yang tulen atau bukan sintetik? Boleh baca link ini


Vitamin E ni memang sesuai sebagai anti aging, sebab ia kaya dengan antioksidan yang tinggi. Sekaligus melancarkan salur darah, so kulit muka nampak cerah dan flawless. Tapi yang paling bestnya, bukan untuk awet muda aja, boleh kurangkan risiko kanser dan meningkatkan kesuburan dan keintiman. Jom baca dari sumber ini

Banyak lagi yang menarik tentang vitamin E di sini .

Banyak kajian mendapati vitamin E sangat penting untuk kulit selain vitamin C dan protein. So jom cuba vitamin E yang tulen ye, banyak sangat vitamin E dalam pasaran sekarang ini. Pastikan anda memilih yang THE BEST!!! :)

PROMOSI VITAMIN E BUY 6 FREE 1 masih berlangsung!
Jom jimat banyak...
Boleh dapat free membership dan cash rebate
Jimat sehingga hampir RM 50!

vitamin E
Cun !!!!




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

11 July 2013

BONUS MASYUK MASUK TENGAH BULAN! !AWESOME! MARVELLOUS!

Alhamdulillah...syukur dan syukur yang tak terhingga pada Allah kerana rezeki yang tidak bertepi..Pagi-pagi lepas sahur tengok whatsapp geng-geng sideline semua excited dengan bonus yang dah masuk..Apa lagi..keluar Note 2+ calculator..kira-kira tu penting..hihi..log in maybank2u..teruja tengok balance akaun yang semalam hanya RM 10 sahaja dah bertukar pada RM ****..Memang rezeki di pagi jumaat.

Sejak saya masuk bekerja, gaji+ income saya di Shaklee ni memang rezeki Allah sebab memang di kala ini memerlukan duit..hatta RM 50 saya perjuangkan untuk merealisasikan impian saya...

Nak tahu kenapa?

Gaji saya ( belum dapat 1st gaji lagi) bila saya kira-kira hampir 90% akan lesap untuk bayar rumah, toll, minyak ( tempat kerja memang jauh setakat ini), maid, makan, bayar bil..baki 10% sahaja yang ada dengan saya..itupun untuk emergency atau nak INDULGE DIRI saya..

Memang cost of living dah jadi tinggi..sangat tinggi, kalau dulu saya suka berada dalam comfort zone,mengatakan income saya dah cukup. Tak perlu banyak-banyak. Namun saya silap. Cost of living sangat mahal sehinggakan saya nak beri pada ibu bapa duit pun tak cukup..Sedih? memang sedih...

Bila saya buat part time bisnes dengan shaklee, saya dapat rasa kepuasan bukan dari segi kewangan sahaja malah I LOVE TO DO IT...bukan $$$ yang menjadi habuan utama. NO. Lebih dari itu.

Bila ada income shaklee ni, atleast saya boleh allocate untuk renovation rumah ( yang memang dah terover budget sikit), boleh saya beri pada ibu2 saya, boleh saya beri reward pada husband yang bertungkus lumus menolong biz ini. Semua rezeki Allah. Alhamdulillah..

Nak tahu kunci rezeki menjadi meriah dan subur?
~ Sentiasa bersyukur walaupun dapat sikit sahaja.
~ Solat dhuha ( ketenangan yang tak terkira)
~ Surah Al waqiah
~ RCA+Zikir
~ Sentiasa ringankan tangan untuk bersedekah

Anda boleh jadi macam saya juga, inginkan extra income? Boleh join kami. Guideline 100%.

Selamat melakar impian dengan Shaklee :)

Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

10 July 2013

GLA COMPLEX~Segala-galanya tentang wanita..PROMO HOT BULAN JULAI!

Salam semua, baru nak update blog ni.baru dapat timing untuk berblog semenjak dah masuk kerja ni. Tapi, walaupun blog tak update, rata-rata semua customer saya dah tahu tentang promosi HOT Gla Complex ni..
Ramai yang betul-betul teruja dengan promo ini.. Saya tak sempat nak promo pun dah hampir 20 botol terjual pada minggu pertama..Memang larisss....


gla complex
Kalau nak tahu, ramai wanita sukakan GLA Complex atau Evening Primerose Oil. Sebab apa? Nanti saya cerita..Sekarang jom kita tengok kenapa GLA complex jadi pilihan ramai berbanding dengan Evening Primerose Oil di pasaran..:

1. GLA (Gamma linolik Acid) yang terdapat dalam GLA complex adalah 2 kali ganda lebih banyak dari kandungannya di Evening Primerose Oil. Hebat kan..2 kali ganda!! Sebab tu ramai suka

2. Kandungan Vitamin E - sebatian vitamin E dalam kapsul softgel ini menjadikan GLA Complex lebih istimewa.


So, ramai yang memilih GLA Complex..Anda? jom tengok fungsi-fungsi nya pula :

* Mengurangkan diabetes
* Menstabilkan hormon
* Mengurangkan sindrom PMS dan Menopous
* Mengurangkan jeragat dan mencantikkan kulit
* Meningkatkan kesuburan dengan menghasilkan cecair serviks yang membantu persenyawaan sperma
   dengan lebih baik
* Mengurangkan blood clots
* Mengurangkan artirits
* Mengurangkan senggugut

Wow..banyak kan fungsi untuk wanita???Sebab tu ramai yang sambar 2-3 botol seorang..jimat memang banyak!!!

Siapa nak harga runtuh, cepat-cepat pm saya atau terus whatsapp di 0122319979..Cepat ye, Shaklee ni asal promo je mesti ramai rembat sampai licin stok di branch...Nanti kalau dah habis jangan tanya saya ye,,,;)





Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

25 June 2013

INCH LOSS & WEIGHT LOSS << FAVOURITE RAMAI, JOM BACA>>

weight loss

Ramai yang mengimpikan nak kurangkan berat badan kan? Ada yang dah cuba macam-macam program, tapi ramai yang nak TURUN KG dengan cepat tapi bukan dengan cara yang betul. 

Untuk mengurangkan berat badan secara betul, anda perlu DETOX dahulu..apa itu detox? Detox ialah pembuangan toksin dalam badan. Toksin yang berlebihan dalam badan boleh mengakibatkan susah untuk kurangkan berat badan, stress, lesu, jerawat banyak dan cepat penat. Salah satu cara untuk detox ialah ALFALFA

Dah detox? Lepas ni boleh la nak turunkan berat badan yang anda nak.. Jom tengok apa yang saya boleh suggest

CINCH SHAKE MIX!!


cinch shake
Cinch shake mix ada dalam 3 perisa. So anda boleh pilih nak vanila, chocolate or caffe latte. Semua pun sedap!! Memang ramai suka cinch ni sebab sedap dan memberikan rasa kenyang yang berpanjangan. 

Nak tahu apa istimewanya CINCH????

Cinch mengandungi LEUSINE ~ sejenis asid amino untuk memelihara otot untuk membakar kalori. Yang ni lah special tentang CINCH, kalau produk lain selalunya otot pun akan hilang bersama lemak sekali. Tapi tahukah anda otot sangat penting untuk membakar kalori? Kalau otot dah zero, cam mana nak bakar kalori ye tak? 

Lagi satu, cinch ni ada 24 g protein setiap hidangan dan 24 jenis vitamin yang penting. Wow. Siap ada vitamin, lepas tu boleh reduce weight. Mana nak cari kan?? So ini adalah minuman nutrisi yang the best lagi-lagi sebab indeks glisemia yang rendah (mengekalkan tenaga), non GMO, dan bebas dari pewarna dan perasa tiruan. Terbaik!!

cinch shake
label dalam cinch shake..tengok tu berderet vitamin-vitamin dalam cinch :)





Lepas tu, bukan minum cinch ni sahaja dah boleh turun berkilo-kilo tau.. NO! Kena amalkan cara makan yang sihat, no oily food, rajin minum air dan makan buah, rajinkan senam contoh macam naik tangga or buat kerja rumah ker...

Selamat berjaya!!!!!!! Saya ada pakej ekslusif untuk anda. Jom PM saya untuk itu :)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading