Showing posts with label shaklee vitamin. Show all posts
Showing posts with label shaklee vitamin. Show all posts

10 June 2014

Rahsia Awet muda dengan vitamin E!

vitamin e, rahsia awet muda, kulit cantik
Ramai yang suka benar kalau nak tahu tentang rahsia awet muda kan??kan?? :) Mestilah, nak sentiasa nampak cantik itu sudah menjadi lumrah manusia :)

Dalam produk shaklee ni, ada macam-macam produk untuk awet muda. Salah satunya adalah VITAMIN E. Nak tahu lebih lanjut tentang kebaikan vitamin E boleh baca di sini. Sebelum apa-apa pastikan anda pilih vitamin E yang tulen dan asli ye..bagaimana untuk menentukan yang tulen atau bukan sintetik? Boleh baca link ini


Vitamin E ni memang sesuai sebagai anti aging, sebab ia kaya dengan antioksidan yang tinggi. Sekaligus melancarkan salur darah, so kulit muka nampak cerah dan flawless. Tapi yang paling bestnya, bukan untuk awet muda aja, boleh kurangkan risiko kanser dan meningkatkan kesuburan dan keintiman. Jom baca dari sumber ini

Banyak lagi yang menarik tentang vitamin E di sini .

Banyak kajian mendapati vitamin E sangat penting untuk kulit selain vitamin C dan protein. So jom cuba vitamin E yang tulen ye, banyak sangat vitamin E dalam pasaran sekarang ini. Pastikan anda memilih yang THE BEST!!! :)

PROMOSI VITAMIN E BUY 6 FREE 1 masih berlangsung!
Jom jimat banyak...
Boleh dapat free membership dan cash rebate
Jimat sehingga hampir RM 50!

vitamin E
Cun !!!!




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

11 June 2013

TIPS KHAS UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU UNTUK KEKAL BERTENAGA SEPANJANG RAMADHAN!!!*ENTRI KHAS*

Alhamdulillah, lagi kurang sebulan kita akan menyambut bulan mulia Ramadhan Al Karim. Ada ibu-ibu yang menyusu atau mengandung yang tak senang duduk kerana risau masalah kesihatan tak mengizinkan atau susu tidak mencukupi dan sebagainya. Tolak tepi semua perasaan itu kerana anda mampu berpuasa seperti biasa melainkan ada sebab-sebab kesihatan yang lain

Saya ada beberapa tips khas untuk kongsikan bersama anda untuk menjayakan misi puasa tahun ini dan juga tahun yang berikutnya.

1. Niat - tetapkan niat di hati yang anda boleh berpuasa walaupun hamil atau menyusukan anak anda. Niat adalah sangat penting untuk set minda kita dengan lebih baik

2. Bersahur - WAJIB! Wajib bersahur untuk ibu-ibu semua ye. Bukan setakat air masak ye, memang akan lembik nanti kalau setakat air masak. Antara resipi-resipi sahur yang boleh saya kongsikan

* Meal Shake+ kurma blended
meal shake
Yang ni memang memberi tenaga yang berpanjangan, lagipun kurma juga memang makanan sunnah yang memberi tenaga  :)

* Meal Shake+ESP+Kurma ( untuk memberi tenaga yang berpanjangan serta zat yang diperlukan)

* Nasi atau bubur berair untuk memelihara bendalir dalam badan. Pastikan ada sumber protein juga.

* Meal Shake+ESP+Performance Drink ( performance drink untuk sesiapa yang susah mahu minum air putih di waktu pagi )

* Susu badam dan kurma

* Roti atau buah-buahan + ESP atau MEAL SHAKE


3. Pastikan minum air putih sekurang-kurangnya 1-2 liter masa sahur ( rajinkan diri bangun awal sejam untuk minum air sebab tak boleh minum air sekaligus)

4. Elakkan minum air sejuk atau air manis. Banyakkan air suam semasa membuka. Makan makanan yang kaya dengan karbohidrat dan protein semasa berbuka.

5. Sepanjang malam sebelum tidur, amalkan minum air suam atau Performance drink.

6. Untuk ibu yang menyusu, kerapkan pam dan buat power pumping pada waktu malam untuk maintain susu dalam badan.

Saya ada pakej khas untuk anda...jom tengok

set ketika ramadan

HARGA MEAL SHAKE TENGAH DROP SANGAT NI. SAMPAI HUJUNG BULAN JUN SAHAJA. JOM DAPATKAN HARGA RUNTUH ESP+MEAL SHAKE HANYA SEHINGGA JUN SAHAJA!!!






Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading