Showing posts with label income masyuk. Show all posts
Showing posts with label income masyuk. Show all posts

12 October 2013

MASYUK!! INCOME SHAKLEE MASUK LAGI...

Mak buyung tengah menanti hari untuk bersalin, tapi tengok akaun MBB tu terus nak update blog dan bagi semangat pada warga SME dan yang lain...

Alhamdulillah..siapa nak beri income yang banyak di tengah-tengah bulan kan?? Ada yang tanya, kerja lagi, part time lagi, nak buat apa duit sebanyak tu???

Well, saya ada misi tersendiri untuk ke arah 5 angka dalam bisnes shaklee ni..Insha Allah dalam beberapa bulan saya pasti akan capai 5 angka tu...AMIN!!

Nak tahu income shaklee tu saya buat ape? Saya beli handbag mahal2? Saya beli kasut branded? Saya makan di hotel 5 bintang setiap hari?? Mestilah tak...semua saya save demi cita-cita saya...Nak tahu apa??? Jom tengok gambar ni..





Inilah dia impian saya...Alhamdulillah, sebahagian daripada renovation rumah adalah income dari shaklee...Sebab apa yang saya saving dari gaji memang takkan cukup untuk buat renovation memandangkan kos hidup dah meningkat sangat-sangat...

Lagi satu misi.....

Work At Home Mother...nantikannya..soon..very sooon!!!;)

Semua ni bukan terhasil dari 1 hari sahaja...ia memerlukan usaha yang berterusan...dan kecekalan hati...jangan cakap biz online senang je buat duit...goyang kaki je dah dapat duit..WHO SAID SO???

Semua biz pun ada susah senang..macam mana kita nak tackle, itu lah kreatifnya berbisnes...

Yang penting minat dan cekal...oh ye..lagi satu saya ada group yang hebat yang membimbing saya...dan kini saya pula membimbing ramai yang lain untuk jadi macam saya...dengan berbekalkan modal RM 75 dan sekeping hati yang cekal...YOU CAN DREAM BIG and YOU CAN GO FAR!!!!

Jom sertai saya...:)

Stok shaklee saya...tunggu tahun depan saya akan expand pulak OFIS saya..hehe

Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading