Showing posts with label enfuselle. Show all posts
Showing posts with label enfuselle. Show all posts

14 January 2016

TESTIMONIAL ENFUSELLE UNTUK KULIT BERMINYAK

 
Selama ni cerita tentang nutriwhite je kan,
Ramai yang tanya kalau untuk kulit yang berminyak atau super dry tak ada ke. Hehe. Of course lah ada.
Kalau korang nak tau, nutriwhite ni untuk kulit normal. Kira macam tak terlalu minyak dan tak terlalu kering. Sedang-sedang gitu. 
 
Kalau untuk kulit bermasalah, enfuselle lah jawapan yang tepat. hehe. Akak ni kulit dia berminyak je, Memang winlah testimoni dia. Kita sebagai penjual memang tumpang gembira sangat2! ;)
Happy for you kak!
 
TESTIMONIAL ENFUSELLE
 


 
Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

15 July 2013

ENFUSELLE ~ PRODUK KECANTIKAN KULIT MUKA YANG LEBIH HEBAT DARI PRODUK-PRODUK GAH!! TERJAMIN SELAMAT!

Hari tu dah cerita tentang NUTRIWHITE-produk kecantikan kulit muka. Saya memang pengguna setia pencuci dan cream siang tu. Terbaik! Guna sikit jer, tak habis-habis lagi pun..NUTRIWHITE ni untuk kulit yang normal..tak berminyak dan tak kering sangat..so saya punya kulit neutral jer, saya pun pilih NUTRIWHITE dan memang berhasil la..kulit muka terpelihara. Suka pegang kulit muka yang gebu tu..;) siapa tak nak kan???

Ok, bagi kulit yang bermasalah, Shaklee ada produk ENFUSELLE..ada 2 set : satu untuk kulit yang berminyak dan lagi satu untuk kulit kering.





enfusulle

enfusulle


testimoni enfusulle

Yang paling best, 100% soap free, dan memang dirumus untuk kulit sensitif. Di luluskan oleh pakar dermatologist dan yang penting..NO PARABEN dan sumber botani ye..;)

BEST! BEST!...Siapa yang ada kawan atau sedara yang kulit muka sensitif tu boleh lah syorkan ini ye..insha Allah berbaloi anda invest dalam ini...:)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading