Showing posts with label JOINT HEALTH. Show all posts
Showing posts with label JOINT HEALTH. Show all posts

06 February 2015

OSTEOARTHIRITIS MENYAKITKAN!!!!

Osteoarthiritis adalah satu penyakit sendi yang menyerang individu yang berusia dan kebanyakan adalah perempuan.

Berlaku apabila rawan sudah haus, kurang pelincir dan mula sakit yang teruk di bahagian lutut , pinggang dan juga tulang belakang.





Selalunya faktor utama osteoartiritis adalah berat badan dan juga usia yang semakin meningkat. Usia yang semakin meningkat memang akan menyebabkan tulang rawan haus.

Jom lihat 10 tips untuk menangani osteoarthiritis:


Antara supplemen cadangan :

OMEGA GUARD
- mengurangkan radang sendi
- melambatkan degradasi rawan

OSTEMATRIX
- membekalkan kalsium pada tulang untuk menguatkan tulang
- mengurangkan lenguh-lenguh badan

ADVANCED JOINT HEALTH
- menggalak mobiliti
- meningkatkan fleksibiliti
- memelihara pelincir dalam sendi







Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

01 August 2013

Hadiahkan pada yang tersayang sempena PROMO ADVANCED JOINT HEALTH~ Harga memikat, kesan menyengat!


advanced joint health


PROMO BULAN OGOS
>>ADVANCED JOINT HEALTH<<

Wahh..promo bulan ogos ni advanced joint health lagi!! Memang tertarik lah dengan promo bulan Ogos ni..Bakal meletup juga seperti promo-promo bulan lepas...

Sempena nak balik kampung ni, apa kata beri AJH ni pada ibu bapa,nenek, datuk, makcik, pakcik, pengacau dodol ker..hehe..Untuk kakak-kakak yang ralit buat kuih atau kek sampai sakit-sakit pinggang,sampai lenguh pinggang hingga tak terlarat untuk hari seterusnya....Untuk abang-abang yang drive balik kampung berbelas jam dengan jem lagi....cuba bagi supplemen ini pada mereka..Insha Allah, kesannya sangat menakjubkan.. Dulu saya bagi ibu saya juga AJH ni, sekarang dah upgrade pada VIVIX, tapi memandangkan tengah promo saya nak borongggggg jugak..hihi....

Apa keistimewaan AJH ni??
~ Kajian dijalankan membuktikan kesan seawal 5 hari boleh dilihat..( ini kajian yang cakap ye, tapi mostly customer saya baru makan 2 kali dah amazed dengan kesannya..:) )
~ Ekstrak jagung yang ada glukosamin digunakan untuk meningkatkan kesan kusyen pada sendi dan melicinkan pergerakan sendi.
~ Esktrak boswellia menghalang bahan kimia menyerang dan melindungi sendi . Boswellia ni orang guna untuk rawat artiritis pada zaman-zaman dulu..
~ Bebas chondroitin ; di mana chondroitin akan menghalang penyerapan glukosamin
~ SEMUA ADALAH DARI EKSTRAK TUMBUHAN 100%..tapi kesannya memang UMPPPHH...


Jom borong berbotol-botol untuk keluarga tersayang...Sempena hari raya ni, saya masih boleh COD di area-area gombak, sungai buloh, kepong, wangsa maju dan setapak..So boleh terus contact saya untuk FRESH SUPPLEMEN..hehe..

Jom borong dengan harga runtuhhhhhh....


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

03 November 2012

Tiada lagi masalah sendi dan tulang!

Ramai yang sakit sendi sejak akhir-akhir ini. Saya perasan semua lingkungan umur sudah mula terasa sakit sendi. Kalau dulu, orang-orang tua sahaja kerap mengadu sakit tulang dan sendi, tetapi sekarang ini anak-anak muda pun sudah mengadu sakit tulang dan sendi. Faktor utama ialah pemakanan dan postur seseorang. Gagal mencapai kedua nya memang boleh mengakibatkan sendi lenguh dan sakit yang berpanjangan.

sakit sendi
Advanced Joint Health(AJH)  tablet merupakan rumusan terbaru dari shaklee yang mengandungi 100% dari sumber semulajadi dan tumbuhan. Rumusannya yang mengandungi glucosamine, boswellia dan vitamin serta mineral mampu melegakan sakit sendi seawal 5 hari!

GLUCOSAMINE

Sejenis gula amino yang diekstrak dari jagung untuk mepertingkatkan bendalir kusyen dan sebagai pelincir kepada tulang.

BOSWELLIA

Diekstrak dari tumbuhan dan sering digunakan pada zaman dahulu untuk merawat artirits dan rheumatid artiritis. Ia juga menghalang bahan kimia menyerang sendi dan menyebabkan ketidakselesaan sendi.

AJH mengandungi vitamin c dan mineral2 yang lain untuk memelihara kesihatan sendi. Keistimiewaan AJH ialah bebas CHONDROITIN yang mengurangkan penyerapan glucosamine. CHONROITIN juga tidak digalakkan kerana dari sumber haiwan dan boleh menyebabkan sakit perut dan mual kepada sesetengah yang mengambilnya.




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading