06 February 2018

YOUTH SKIN CARE

Assalamualaikum semua,
Nak share sesuatu yang you all mesti suka sangat. Minggu lepas, Shaklee ada lancarkan skin care terbaru. Memang sangat WOW! Sebab nya Shaklee patentkan skin care ni dan tak ada skin care brand mana-mana yang ada elemen eksklusif seperti dalam YOUTH ni. Roger Barnett, CEO Shaklee mengambil masa 8 tahun untuk keluarkan produk yang sangat best ni. Banyak penyelidikan, infact, lab person dah penat bila sebenarnya dah lulut tapi tetap tak meet requirement dari CEO ni. Betapa dia nak yang the BEST dan SELAMAT untuk semua. Almost perfect!
.
.
Layan gambar dulu ya. :)
youth skincare
Yang ni pakej eksklusif untuk leaders Shaklee. Memang sangat elegant packaging dia. Sungguh tergoda tau.




 Antara kandungan YOUTH set
SPF Cream ( Tak dapat lagi sebab stok tak sampai lagi )
KEISTIMEWAAN YOUTH SKIN CARE
1. Mempunyai clinical result tanpa kompromi
2.Lebih 8 tahun penyelidakan untuk memastikan produk yang dikeluarkan selamat dan berkesan  seiring dengan objektif Shakle
3. 100% vegan ( unsur botani
4.  Hipoalergenik
5. Tidak menyumbatkan liang pori
6. Duji oleh dermatologist dan oftalmologist
7. Bebas dari 1500 bahan kimia yang selalu digunakan oleh produk penjagaan muka yang lain
8.  100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang lebih muda
9.  2/3 wanita menunjukan indeks umur yang lebih muda dari 10 tahun
10. Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia
11. Ekstrak botani di uji lebih 350 bahan asing atau tercemar untuk memastikan ekstrak botani adalah selamat untuk digunakan
EKSTRAK DAN RAMUAN DALAM YOUTH
Muscadine Grape : polifenol melindungi sel dan DNA. Ramuan ini lah menjadi igauan ramai sebab ramuan ini terdapat dalam produk supplemen termahal Shaklee VIVIX. Ramuan ini menentang radikal bebas dan tinggi antioksida serta memelihara kulit dari anasir luar
Lotus Japonicus : Penjanaan semula dan memberi nutrien dan tenaga pada sel
Apple stem : Mempercepatkan pembaharuan kulit
Schisandra Chinensis : Untuk menenangkan kulit yang radang, sensitive atau gatal. Ia juga selalu digunakan untuk merawat dermatitis dan radang kulit
Vital Repair + Complex : Nutrien dan antioksida untuk kulit
Fungsi YOUTH :
1.  Untuk kulit lebih muda
2.  Memperbaharui tekstur kulit
3.  Menaikkan seri wajah
4. Mengurangkan jeragat dan kedutan di wajah
5. Menegangkan kulit
6. Melindungi kulit dari sinar UV
7. Mengurangkan pigmentasi
8. Menjadikan kulit lebih awet muda


Saya bagi teaser testimonial dulu. Jom layan. Memang best!
.
.
Nampak kan perbezaan ketara?
HUBUNGI KAMI : https://www.facebook.com/messages/Rehanswardrobe
WhatsApp : http://www.wasap.my/60122319979
Email : rehanswardrobe@gmail.com Blog : www.rehanswardrobe.com
Instagram : rehanswardrobe

0 comments: