18 February 2018

PRODUK-PRODUK YOUTH SKINCARE

Salam semua,

Hari tu saya ada share tentang skincare terbaru dari shaklee iaitu YOUTH SKINCARE . Semua yang dah guna YOUTH ni memang semuanya cakap WOW. Sangat best dan sangat selamat untuk semua. Yang penting tidak ada bahan kimia langsung. Sebab ini lah ramai yang suka sangat dengan YOUTH ni :)

Ramai tanya ada apa dalam satu set skincare YOUTH. So dalam entri ini saya nak kupas satu-satu tentang item dalam YOUTH :). Ready to fall in love ya ;)

1. LUMINIOUS GEL OIL CLEANSER
:regi
Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :


* pH yang seimbang
* Bebas sabun
*Gabungan daripada vitamin dan
polifenol serta alga mengilatkan
kulit, menjernihkan kulit dan
menyediakan kulit kita untuk
dunia luar

2. PERFECTING SKIN TONER
Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri

3. AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF 30
:beetle: Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
:beetle: Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
:beetle: Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

4. YOUTH ACTIVATING SERUM
:shell: Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal.
:shell: Dengan campuran vitamin,
polifenol, produk ini dapat
bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.

:shell: Mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

5. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur.
Wow, best sangat ni!
:bug: Lagi kan, dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing

6. RADIANCE C+E

Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan.



Berminat?

HUBUNGI KAMI : https://www.facebook.com/messages/Rehanswardrobe
WhatsApp : http://www.wasap.my/60122319979
Email : rehanswardrobe@gmail.com
Blog : www.rehanswardrobe.com
Instagram : rehanswardrobe

0 comments: