18 February 2018

TESTIMONIAL YOUTH SKINCARE

Hi,

Entry sebelum ini dah tahu tentang YOUTH dan rangkaian produk YOUTH kan? Sekarang jom tengok antara testimonial YOUTH selepas beberapa hari penggunaan ( purata 20 hari +-)

 Nampak tak eye bag kurang? Dan muka lebih glowing :)
 Eyebag auntie ni pun makin kurang dan kulit lebih shining :)
 Jeragat makin kurang 



 Parut lebih tertutup dan kurang menyerlah dari sebelum ini

Best kan? Jom cuba produk YOUTH hari ini :)

HUBUNGI KAMI : https://www.facebook.com/messages/Rehanswardrobe WhatsApp : http://www.wasap.my/60122319979 Email : rehanswardrobe@gmail.com Blog : www.rehanswardrobe.com Instagram : rehanswardrobe
Continue Reading

PRODUK-PRODUK YOUTH SKINCARE

Salam semua,

Hari tu saya ada share tentang skincare terbaru dari shaklee iaitu YOUTH SKINCARE . Semua yang dah guna YOUTH ni memang semuanya cakap WOW. Sangat best dan sangat selamat untuk semua. Yang penting tidak ada bahan kimia langsung. Sebab ini lah ramai yang suka sangat dengan YOUTH ni :)

Ramai tanya ada apa dalam satu set skincare YOUTH. So dalam entri ini saya nak kupas satu-satu tentang item dalam YOUTH :). Ready to fall in love ya ;)

1. LUMINIOUS GEL OIL CLEANSER
:regi
Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :


* pH yang seimbang
* Bebas sabun
*Gabungan daripada vitamin dan
polifenol serta alga mengilatkan
kulit, menjernihkan kulit dan
menyediakan kulit kita untuk
dunia luar

2. PERFECTING SKIN TONER
Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri

3. AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF 30
:beetle: Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
:beetle: Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
:beetle: Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

4. YOUTH ACTIVATING SERUM
:shell: Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal.
:shell: Dengan campuran vitamin,
polifenol, produk ini dapat
bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.

:shell: Mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

5. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur.
Wow, best sangat ni!
:bug: Lagi kan, dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing

6. RADIANCE C+E

Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan.



Berminat?

HUBUNGI KAMI : https://www.facebook.com/messages/Rehanswardrobe
WhatsApp : http://www.wasap.my/60122319979
Email : rehanswardrobe@gmail.com
Blog : www.rehanswardrobe.com
Instagram : rehanswardrobe
Continue Reading

06 February 2018

YOUTH SKIN CARE

Assalamualaikum semua,
Nak share sesuatu yang you all mesti suka sangat. Minggu lepas, Shaklee ada lancarkan skin care terbaru. Memang sangat WOW! Sebab nya Shaklee patentkan skin care ni dan tak ada skin care brand mana-mana yang ada elemen eksklusif seperti dalam YOUTH ni. Roger Barnett, CEO Shaklee mengambil masa 8 tahun untuk keluarkan produk yang sangat best ni. Banyak penyelidikan, infact, lab person dah penat bila sebenarnya dah lulut tapi tetap tak meet requirement dari CEO ni. Betapa dia nak yang the BEST dan SELAMAT untuk semua. Almost perfect!
.
.
Layan gambar dulu ya. :)
youth skincare
Yang ni pakej eksklusif untuk leaders Shaklee. Memang sangat elegant packaging dia. Sungguh tergoda tau.




 Antara kandungan YOUTH set
SPF Cream ( Tak dapat lagi sebab stok tak sampai lagi )
KEISTIMEWAAN YOUTH SKIN CARE
1. Mempunyai clinical result tanpa kompromi
2.Lebih 8 tahun penyelidakan untuk memastikan produk yang dikeluarkan selamat dan berkesan  seiring dengan objektif Shakle
3. 100% vegan ( unsur botani
4.  Hipoalergenik
5. Tidak menyumbatkan liang pori
6. Duji oleh dermatologist dan oftalmologist
7. Bebas dari 1500 bahan kimia yang selalu digunakan oleh produk penjagaan muka yang lain
8.  100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang lebih muda
9.  2/3 wanita menunjukan indeks umur yang lebih muda dari 10 tahun
10. Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia
11. Ekstrak botani di uji lebih 350 bahan asing atau tercemar untuk memastikan ekstrak botani adalah selamat untuk digunakan
EKSTRAK DAN RAMUAN DALAM YOUTH
Muscadine Grape : polifenol melindungi sel dan DNA. Ramuan ini lah menjadi igauan ramai sebab ramuan ini terdapat dalam produk supplemen termahal Shaklee VIVIX. Ramuan ini menentang radikal bebas dan tinggi antioksida serta memelihara kulit dari anasir luar
Lotus Japonicus : Penjanaan semula dan memberi nutrien dan tenaga pada sel
Apple stem : Mempercepatkan pembaharuan kulit
Schisandra Chinensis : Untuk menenangkan kulit yang radang, sensitive atau gatal. Ia juga selalu digunakan untuk merawat dermatitis dan radang kulit
Vital Repair + Complex : Nutrien dan antioksida untuk kulit
Fungsi YOUTH :
1.  Untuk kulit lebih muda
2.  Memperbaharui tekstur kulit
3.  Menaikkan seri wajah
4. Mengurangkan jeragat dan kedutan di wajah
5. Menegangkan kulit
6. Melindungi kulit dari sinar UV
7. Mengurangkan pigmentasi
8. Menjadikan kulit lebih awet muda


Saya bagi teaser testimonial dulu. Jom layan. Memang best!
.
.
Nampak kan perbezaan ketara?
HUBUNGI KAMI : https://www.facebook.com/messages/Rehanswardrobe
WhatsApp : http://www.wasap.my/60122319979
Email : rehanswardrobe@gmail.com Blog : www.rehanswardrobe.com
Instagram : rehanswardrobe
Continue Reading