18 January 2018

Keunikan ESP shaklee

Assalamualaikum semua,


Hye, hari ini nak share sedikit info tentang esp Shaklee. Sebenarnya banyak sangat keistimewaan esp Shaklee ni.Saya pernah share dalam banyak entri sebelum ini tentang soya ESP shaklee sebelum ini. Pernah juga saya kupas tentang kelebihan esp sebelum ini juga. Dalam entri tersebut, saya ada selitkan tentang Identity Preservation Program atau lebih dikenali dengan IPP.


Identity preservation program ni lebih kurang macam third party inspection. Shaklee akan lantik satu pihak untuk periksa segala benda tentang ESP dari mula penanaman soya sampai di tuai dan di proses. Wow sangat kan? Bukan Shaklee yang periksa sendiri, tetapi pihak ketiga di mana semua bentuk keputusan harus di akur oleh pihak Shaklee. Sehinggakan peralatan yang digunakan untuk menuai atau menanam soya itu pun di ambil kira dalam program ini. Hebat kan? Bukan calang-calang produk ESP ni tau.


Yang paling menarik, jika apa-apa kriteria mengikut spec tidak dipatuhi maka, akan di batalkan dan tak boleh di luluskan. Betapa Shaklee menjaga kualiti soya esp Shaklee ini.


Selain itu, program ini bertujuan untuk menjaga genetik soya tanpa bahan kimia dan gangguan bendasing luar yang boleh mengganggu struktur soya tersebut.


Sebab itu, ESP Shaklee sangat berkualiti dan ramai sukakan ESP kerana piawainya tersendiri.








Ingin mencuba ESP Shaklee yang mengandungi seribu satu rahsia tersendiri? Boleh hubungi di mana-mana medium untuk info atau order :)




https://www.facebook.com/messages/Rehanswardrobe
WhatsApp : http://www.wasap.my/60122319979
Email : rehanswardrobe@gmail.com
Blog : www.rehanswardrobe.com
Instagram : rehanswardrobe



0 comments: