14 February 2016

APA ITU NUTRIFERON?

Assalamualaikum semua,.

Wah lama dah tak menulis di sini ye. Arini kita nak cerita tentang satu produk yang jarang-jarang kita UP dalam post atau entri sebelum ini. 
.
.
.
NUTRIFERON


Nutriferon adalah satu produk yang sangat unik berbanding dengan supplemen-supplemen lain tau. Sebab ia adalah ramuan atau ekstrak biji-bijian dan benih yang digunakan zaman dahulu untuk merawat pelbagai penyakit. 4 bahan utama yang ada dalam nutriferon insha Allah mampu menangkis serangan anasir luar dan juga menguatkan sistem imun anda. Sekali lagi saya nak ingatkan, consume benda ni bukan jaminan untuk tidak sakit selamanya tau. Cuma, salah satu ikhtihar yang sudah popular dan berkesan pada ramai orang.

nutriferon









Gambar di atas menunjukkan ekstrak di dalam nutriferon. Setiap satunya memang semuanya berkait dengan sistem imun badan kita. 





Dr Kojima ni lah yang temui interferon 40 tahun yang lalu. Interferon ni adalah mcm penyerang untuk bendasing dalam badan macam virus dan kuman. So lepas 40 tahun berhempas pulas, beliau dapat formula yang hebat sebagai interferon iaitu nutriferon. So, lepas tu Shaklee beli terus dan patenkan sebagai produk Shaklee :). Kajian selama 40 tahun tau. Bukan 4 tahun or 10 tahun. Memang tip top lah kan.



Hehe. Anak-anak suka sangat tau. Nutriferon ni dalam bentuk serbuk, saya bagi je kat anak macam tu je. Mereka pun memang selalu duk tunggu nak makan tu. Saya pun suka sebab rasanya macam ala-ala madu. Memang sangat sesuai untuk orang yang tak boleh telan ubat. Campur dalam teh pun boleh. Rasa-rasa kelat gitu kalau dah campur air. Saya bagi seminggu sekali je sebab untuk boost sistem imun mereka. Tapi kalau rasa-rasa nak demam atau kurang sihat boleh bagi hari-hari sampai ok. 

Bulan ni offer tau. Memang jimat habis. Kalau you all guna seminggu sekali , boleh lah tahan sampai 7 bulan. Wow! Jimat habis lah. :)

Lepas ni saya up pulak testimoni nutriferon ya.
Till then, take care and have a nice day!!
Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: