14 January 2016

TESTIMONIAL ENFUSELLE UNTUK KULIT BERMINYAK

 
Selama ni cerita tentang nutriwhite je kan,
Ramai yang tanya kalau untuk kulit yang berminyak atau super dry tak ada ke. Hehe. Of course lah ada.
Kalau korang nak tau, nutriwhite ni untuk kulit normal. Kira macam tak terlalu minyak dan tak terlalu kering. Sedang-sedang gitu. 
 
Kalau untuk kulit bermasalah, enfuselle lah jawapan yang tepat. hehe. Akak ni kulit dia berminyak je, Memang winlah testimoni dia. Kita sebagai penjual memang tumpang gembira sangat2! ;)
Happy for you kak!
 
TESTIMONIAL ENFUSELLE
 


 
Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: