18 November 2015

SKIN CARE BEBAS BAHAN KIMIA DARI SHAKLEE

Assalam..

Actually dah banyak entri saya dah ketengahkan tentang nutriwhite, sebab saya memang pengguna tegar skin care nutriwhite. Honestlty memang best, memang sangat teruja sebab kulit kita jadi lebih gebu dan tak kusam, jerawat tu memang ada la terutama kalau nak period, tapi Alhamdulillah cepat hilang.

Entry hari ni saja nak up tentang shaklee nutriwhite yang saya pakai basic! Edit2 gambar bagi lawa rasa rugi pula tak share kat blog. Sebab kat instagram banyak gambar-gambar menarik  ( ig : rehanswardrobe ) so kena adil lah kat sini pun letak sama kan..kan??

skincare

Ha, lawa kan? Actually gambar ni mentor saya yang snap, best sangat dalam group JMS dan group jelita jelitawan. Susur galur atas kami ni mudah sangat memberi, tinggal nak buat atau tak sahaja. So in case kalau you all nak join group kami, tak perlu risau dah tentang nak ambik gambar yang cantik-cantik macam ni, Insha Allah kami share dan ada banyak lagi kami kongsi bersama, pengalaman, testimonial dan macam-macam lagi lah. Kan da off topic tu..hehe..

Back to topic, nutriwhite ni memang sangat best, anda boleh tengok testimonial nutriwhite shaklee, kemudian kalau anda lebih fokus nak tengok bahan-bahan yang di buat untuk menjadi nutriwhite boleh tengok di : ramuan nutriwhite. You all memang akan terkejut tau tengok semuan ramuan bunga-bunga dan buah-buahan. Tanpa paraben dan tanpa bahan kimia. Nak tahu harga boleh tengok price list nutriwhite. Insha Allah negotiable dan banyak free gift menarik menanti anda!

Oh ye, anda akan terkejut juga tengok harga nya sebab murah dan jimat berbanding dengan bahan yang ada dalamnya!

Selamat membaca semua link-link yang saya bagi  ye ;)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: