10 October 2015

MINYAK IKAN BERLAMBAK DI PASARAN! KENAPA OMEGA GUARD JUGA MENJADI PILIHAN??

Assalamualaikum semua,

Jom bersiaran kembali di hujung minggu ni. Ramai mungkin keluar berjalan atau rehat bersama keluarga, Bagi saya masa anak-anak tidur ini lah saya boleh buat kerja sedikit terutama kalau nak update blog. heee..

Sempena promo OMEGA GUARD ni, saya nak kupas sedikit tentang kelebihan OMEGA GUARD SHAKLEE yang tidak ada dalam jenama lain. Bukan apa, ramai yang tangkap muat sahaja bila nak pilih minyak ikan ini. Tak risik betul-betul, asal murah terus rembat. Kena betul-betul selidik apa kelebihan produk tersebut sebelum consume.

minyak ikan



Saya terangkan secara simple dan mudah di fahami, gambar atas sekali menunjukkan kapsul sama saiz untuk minyak ikan. Cuma kandungannya yang berbeza, dalam omega guard kepekatan EPA & DHA adalah sangat tinggi berbanding dengan jenama yang lain. Boleh rujuk gambar kedua tentang kandungan EPA & DHA yang ada dalam jenama lain juga. Tahu apa baki kandungan dalam kapsul jenama lain ? 40% sahaja omega 3 dan yang lainnya hanyalah lemak ikan semata-mata.

Selain itu, kebanyakan minyak ikan di pasaran di buat dari hati ikan manakala omega guard shaklee di buat dari keseluruhan ikan tersebut. Memang berkualiti kan.Kalau hati ikan lagi banyak toksik sebab tu pun nabi tak galakkan makan organ dalaman sebab tinggi toksik.  Omega Guard Shaklee diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan air Jepun yang betekanan tinggi. Laut dalam ye, bukan laut biasa-biasa. Selain itu banyak lagi kehebatan omega guard shaklee seperti :

1. Melalui proses penyulingan tiga molekul yang membuang plumbum, dan logam-logam toksik seperti merkuri dan tidak berbau

2. Tidak ada pewarna dan perasa tiruan

3. Tidak mengandungi oksida dan lemak trans

testimoni omega
TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE

JANGAN LUPA PROMO OMEGA GUARD MASIH BERLANGSUNG KINI! MURAH DAN BERKUALITI!



Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: