04 February 2015

15 SEBAB ANDA HARUS TERJEBAK DENGAN VITALEA SHAKLEE!!



Assalamualaikum semua...hijau pemandangan di atas kan...hehe.. Hari ni nak kupas lagi tentang VITALEA. Belum ada lagi entri yang saya wujudkan khas untuk VITALEA ni.

Antara yang menarik tentang VITALEA :

1. Vitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan untuk tubuh badan

2.  Derifikasi dari vitalizer yang di cipta oleh Dr Forrest Shaklee 90 tahun dahulu. Cuma di tukar dalam bentuk tablet

3. Teknologi salutan mikro yang membantu pembebasan elemen vitamin B dan memelihara sel baru.

4. Sistem penyerapan bioactivated berpatent untuk memastikan penyerapan vitamin dan mineral yang lain

5. Sangat penting untuk ibu hamil kerana elemen IRON di dalamnya penting untuk mengekalkan paras hemoglobin yang sepatutnya semasa hamil

6. Mempunyai vitamin B yang lengkap untuk memelihara sel sihat

7. Sangat sesuai untuk pelajar yang sering lesu dan mengantuk serta tidak bermaya

8. Pilihan utama lelaki kerana semua vitamin pelengkap ada di dalam vitalea

9. Membantu individu yang alah pada sumber laut untuk mendapat kandungan iron secukupnya

10. Menjalani 340 ujian kawalan mutu untuk memastikan kualiti yang terjamin

11. Penting untuk segala masalah seperti lesu, rambut rosak, kurang bermaya, tidak fokus, diabetes, penyusuan dan macam-macam masalah lain ( kecuali SLE dan thalasemia dan G6PD)

12. Senang terurai dalam badan. Kapsul vitalea agak besar tetapi sangat mudah terlarut dalam badan. Ini buktinya!
ujian vitalea shaklee
13. Penyerapan iron yang maksimum berbanding dengan tablet iron lain kerana vitalea mempunyai vitamin D untuk memaksimakan penyerapan iron

14. Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%

15. Tablet Vita Lea Shaklee disalut dengan serbuk nutrisi~ spirulina.


Pendek kata semua yang dah cuba vitalea ni memang akan bagitahu  " RASA CERGAS DAN ENERGETIC "

Testimoni saya sendiri :

Saya akan ambil vitalea di sebelah malam jika nak kekal cergas sepanjang hari, Alhamdulillah memang berkesan. 

Ada juga yang pernah mengadu kata sampai tak boleh tidur sebab cergas sangat. hehe. Badan baru nak serasi memang begitu. Pendek kata, multivitamin ni adalah paling best saya pernah try . 

Lagi artikel tentang multivitamin. Jom baca!!!

MEGA OFFER FEBRUARI!!JOM BORONG!!
SMS/ WHATSAPP 0122319979 


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: