04 January 2015

MULTIVITAMIN UNTUK KANAK-KANAK. FORMULA BARU YANG LEBIH HEBAT!!!

Assalamualaikum semua,

Berhabuk sikit dah blog ni ye, hihi. Lama tak update kan.. Anyway, Selamat tahun baru 2015 kepada semua blogger-blogger dan follower blog saya. Moga permulaan tahun baru ini akan membawa seribu perkara manis dari yang pahit.

Bagaimana permulaan tahun baru anda? Bagi saya Alhamdulillah, cukup bermakna apabila customer terus order BUY 6 FREE 1 VIVIX sempena promo bulan januari 2015. Customer ni memang dah lama consume VIVIX, so beliau rasa terlalu rugi jika tak grab promosi itu. :)

BERITA BAIK UNTUK ANDA!! Shaklee menawarkan tiga promosi untuk bulan januari ini. Ha...tiga sekali, rugi tak grab

BUY 6 FREE 1 VIVIX

BUY 6 FREE 1 ALFALFA

dannnnnn

BUY 3 FREE 1 VITALEA FOR CHILDREN

Lagi satu berita baik untuk para ibu bapa. Dulu vitalea children dah lama tak ada. Vitalea children ni untuk kanak-kanak ataupun dewasa yang tak suka telan vitamin. Sebab memang ramai customer saya bertanya tentang ada tak vitamin yang boleh kunyah macam gula-gula.? Ha, now its the right time to try.

vitamin kanak-kanak

60 chewable tablet ini mengandungi lebih 18 vitamin dan mineral untuk tumbesaran dan kesihatan keseluruhan. Anak saya mesti suka sebab senang je kunyah-kunyah.




Antara kebaikan vitalea for children :

1. Meningkatkan kesihatan menyeluruh
2. Menjadikan minda lebih cergas
3. Mengurangkan rasa lesu dan letih
4. Membantu tumbesaran yang sihat


KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN BERBANDING PASARAN LAIN:



Jom berikan terbaik untuk anak anda !!!;)



Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: