28 October 2014

KAKI BERSISIK JADI LICIN!!





Assalamualaikum semua...
Anda pernah mengalami masalah kulit kaki yang kering macam kat sebelah kiri bawah ni? Nilah kesan kaki suami saya. Tak tahu apa puncanya jadi macam ni, mungkin kasut terlalu ketat atau memang kulit sangat kering sampai merekah. 

Motif utama bagi dia VIVIX adalah saja-saja untuk bagi dia energetic sikit. Vitamin tak nak makan, shake pun tak nak minum. last2 agree minum vivix sebab kene telan sesudu je. Itupun kena kita ingatkan baru minum.




Best kan dapat hasil tersebut. Sebenarnya saya ambil gambar kaki tu masa nak buat pedi cure untuk suami saya. So kebetulan dapat buat perbandingan sebelum dan selepas!

KENAPA VIVIX??
Vivix ni mmg bagi kulit jadi macam baru tau..sebab fungsinya adalah untuk membaiki sel2...

Silap-silap kaki dia jadi lebih terjaga lepas ni..hehe :P




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: