19 June 2014

Selalu kena tipu tentang ALFALFA SHAKLEE!!

Siapa tak sabar dengan Alfalfa shaklee memang boleh KALAH sebelum berjuang. Kenapa? Ha, ramai yang tak tahu pasal ni. Walaupun dah berulang kali beritahu pun, saya nak higlight lagi sebab ia amat penting jika nak amalkan supplemen secara betul.

Ramai yang makan alfalfa shaklee memang mengalami healing crisis yang maha hebat. Ramai juga yang give up sebab tak tahan dengan kesan healing alfalfa.



Ada yang makan alfalfa jadi gatal2 yang teruk di bahagian vagina, ada yang jerawat makin teruk ada yang muka berminyak dan macam-macam lagi lah...

Tahu tak berapa ramai yang dah sukses dengan ALFALFA COMPLEX lepas tempuhi tempoh healing yang agak lama? Sabar itu sangat penting dalam pengamalan supplemen sebab ia bukan bertindak macam ubat. Terus heal. No!.

kulit putih gebu

Ha, berkat sabar dan tabah..jadi kulit putih gebu ni....terbaik la!!!
Nak tahu tentang lebih lanjut tentang penangan ALFALA? KLIK SINI
Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: