22 May 2014

BASIC H ~ 1001 KEGUNAAN. Tak perlu semakkan rak dengan macam-macam pencuci!

basic h  
Sebut tentang BASIC H shaklee masih ramai yang tak tahu kegunaan basic H ni..hmm...so saya nak ajak semua berkempen tentang basic H ni. Lepas ni kalau tak ada botol basic H dalam rumah tu maksudnya rumah anda superb clean dah...hehe..

Jom intai dulu kegunaan basic H yang unlimited ni. Tak dapat nak list satu-satu tapi saya cuba untuk senaraikan sebanyak yang mungkin..:)

Antara kegunaan basic H :
1. Mencuci lantai ( Mop sekali lalu memang hilang segala kesan minyak)
2. Mengelap cermin tingkap
3. Mencuci tandas dan mangkuk tandas
4. Menyental pakaian yang sangat kotor
5. Menyergarkan sayur
6. Mengatasi masalah sinki tersumbat
7. Menghilangkan bau hanyir ikan
8. Mencuci perhiasan gelang dsb
9. Menghilangkan kesan karat
10. Boleh mengurangkan ekzema
11. Menghilangkan gatal-gatal
12. Membersihkan kesan getah
13. Membersihkan puting botol bayi dengan effektif
14. Mengurangkan demam 


Banyak sangat lagi....memang best dan effektif BASIC H ni...

16 oz cecair ni boleh di cairkan dengan 48 gelen air..jom buat kira-kira jap :
1 gelen = 3. 7 liter 
48 gelen =  170 liter air

Banyak kannnn.....1 baldi tu boleh letak beberapa titis aje...magik!
So memang berbaloi untuk dapatkannya untuk rumah anda...:)

APA ISTIMEWANYA BASIC H BERBANDING CECAIR LAIN?????
Tidak mengandungi bahan kimia
Tidak bertoksik
Tidak beracun
Tanpa bahan pewangi
diekstrak dari sumber semulajadi seperti jagung dan kelapa
Biodegradasi
Tanpa klorin

Sangat bagus untuk persekitaran yang SIHAT!



Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments: