08 April 2014

TERKEJUT! * STRETCH MARK HILANG TIBA-TIBA *


stretch mark
gmbr hiasan




Benda yang paling wanita tak gemar lepas bersalin ialah STRETCH MARK! Siapa suka kan? Mesti tak suka dan fikir macam mana nak hilangkannya..saya dah anak 2 dah..lepas bersalin baru-baru ni memang tak best tengok sebab sangat ketara. Tapi saya konsisten je minum ESP sejak dari hari pertama bersalin.. Amazingly! Lepas almost 6 bulan, tengok dah pudar sangat-sangat..testimoni dari diri sendiri ye..bukan nak buat ayat overclaim ke ape..sebab saya tahu fungsi PROTEIN memang membaiki sel-sel kulit. Tapi kena sabar lah kan, bukan seminggu minum dah hilang stretch mark tu..Sangat best tau, hari-hari tak pernah miss minum ESP sebab memang dah dapat rasakan KEHEBATANnya..

Lepas ni dapat shake and take pulak, tak sabar nak buat macam-macam resipi dengan ESP ni...:)

Nak tahu fungsi lain ESP? Klik sini . Enjoy reading!




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading