15 July 2013

ENFUSELLE ~ PRODUK KECANTIKAN KULIT MUKA YANG LEBIH HEBAT DARI PRODUK-PRODUK GAH!! TERJAMIN SELAMAT!

Hari tu dah cerita tentang NUTRIWHITE-produk kecantikan kulit muka. Saya memang pengguna setia pencuci dan cream siang tu. Terbaik! Guna sikit jer, tak habis-habis lagi pun..NUTRIWHITE ni untuk kulit yang normal..tak berminyak dan tak kering sangat..so saya punya kulit neutral jer, saya pun pilih NUTRIWHITE dan memang berhasil la..kulit muka terpelihara. Suka pegang kulit muka yang gebu tu..;) siapa tak nak kan???

Ok, bagi kulit yang bermasalah, Shaklee ada produk ENFUSELLE..ada 2 set : satu untuk kulit yang berminyak dan lagi satu untuk kulit kering.





enfusulle

enfusulle


testimoni enfusulle

Yang paling best, 100% soap free, dan memang dirumus untuk kulit sensitif. Di luluskan oleh pakar dermatologist dan yang penting..NO PARABEN dan sumber botani ye..;)

BEST! BEST!...Siapa yang ada kawan atau sedara yang kulit muka sensitif tu boleh lah syorkan ini ye..insha Allah berbaloi anda invest dalam ini...:)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

1 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.