18 July 2013

ESP HABIS STOK DI SEMUA BRANCH???ALTERNATIFNYA TETAP ADA DAN MEMANG UMPPPHHH...



Pagi-pagi sampai ofis, dapat message yang ESP dah habis stok di semua branch!! Fuh,,penangan ESP memang sangat hebat sampai bukan time promo pun dah licin habis..habuk pun tak ada..:P Maklumlah bulan puasa ni ramai betul order ESP untuk mereka bersahur dan kekal bertenaga sepanjang hari. Saya pun mesti dapat order hari-hari..Asyik restok ESP sahaja kerjanya..

Tapi, untuk customer-customer ESP yang tegar, jangan risau, jangan panik. Ada alternatif yang best untuk ganti ESP buat sementara stok tak ada...nak tahu ape???jom tengok gambar


meal shake
MEAL SHAKE!!!!!! Yeah...siapa yang tak pernah rasa meal shake? Memang terbaik lah...saya sangat suka dengan rasanya. Husband pun lagi suka meal shake sebab bau vanila yang menusuk tu memang superb la..ramai ibu menyusu yang suka meal shake juga. Ada yang beritahu anak lagi suka menyusu bila minum meal shake...;) Apa lagi, jom rembat lagi meal shake untuk bulan puasa ni.. Ada 19 jenis vitamin dalam meal shake..ada asid amino perlu dan tak perlu juga..rendah lemak..sumber protin..mencantikkan kulit..sesuai untuk beri kanak-kanak hingga dewasa..nak ajar anak bersahur pun memang sesuai guna meal shake ni..tahan lama dan bertenaga...pendek kata semua orang boleh minum..;)


cinch

CINCH SHAKE pun ramai juga yang order sebab nak kurus dan pada masa yang sama nak bertenaga...Minum cinch ni memang best sebab rasa sedap , mengenyangkan dan boleh kurus lagi..Ha, banyak fungsi tu...So siapa yang nak kurus time raya ni, jom pm saya laju-laju untuk order

Pesanan : Jika rasa nak order, baik order segera..shaklee memang high demand sebab produknya yang sangat berkualiti dan memberi kepuasan. So memang always HOT items semua dan memang boleh LICIN STOK di seluruh Malaysia bila-bila masa!!..So jom order laju-laju lah....;)




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

15 July 2013

ENFUSELLE ~ PRODUK KECANTIKAN KULIT MUKA YANG LEBIH HEBAT DARI PRODUK-PRODUK GAH!! TERJAMIN SELAMAT!

Hari tu dah cerita tentang NUTRIWHITE-produk kecantikan kulit muka. Saya memang pengguna setia pencuci dan cream siang tu. Terbaik! Guna sikit jer, tak habis-habis lagi pun..NUTRIWHITE ni untuk kulit yang normal..tak berminyak dan tak kering sangat..so saya punya kulit neutral jer, saya pun pilih NUTRIWHITE dan memang berhasil la..kulit muka terpelihara. Suka pegang kulit muka yang gebu tu..;) siapa tak nak kan???

Ok, bagi kulit yang bermasalah, Shaklee ada produk ENFUSELLE..ada 2 set : satu untuk kulit yang berminyak dan lagi satu untuk kulit kering.





enfusulle

enfusulle


testimoni enfusulle

Yang paling best, 100% soap free, dan memang dirumus untuk kulit sensitif. Di luluskan oleh pakar dermatologist dan yang penting..NO PARABEN dan sumber botani ye..;)

BEST! BEST!...Siapa yang ada kawan atau sedara yang kulit muka sensitif tu boleh lah syorkan ini ye..insha Allah berbaloi anda invest dalam ini...:)


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

11 July 2013

BONUS MASYUK MASUK TENGAH BULAN! !AWESOME! MARVELLOUS!

Alhamdulillah...syukur dan syukur yang tak terhingga pada Allah kerana rezeki yang tidak bertepi..Pagi-pagi lepas sahur tengok whatsapp geng-geng sideline semua excited dengan bonus yang dah masuk..Apa lagi..keluar Note 2+ calculator..kira-kira tu penting..hihi..log in maybank2u..teruja tengok balance akaun yang semalam hanya RM 10 sahaja dah bertukar pada RM ****..Memang rezeki di pagi jumaat.

Sejak saya masuk bekerja, gaji+ income saya di Shaklee ni memang rezeki Allah sebab memang di kala ini memerlukan duit..hatta RM 50 saya perjuangkan untuk merealisasikan impian saya...

Nak tahu kenapa?

Gaji saya ( belum dapat 1st gaji lagi) bila saya kira-kira hampir 90% akan lesap untuk bayar rumah, toll, minyak ( tempat kerja memang jauh setakat ini), maid, makan, bayar bil..baki 10% sahaja yang ada dengan saya..itupun untuk emergency atau nak INDULGE DIRI saya..

Memang cost of living dah jadi tinggi..sangat tinggi, kalau dulu saya suka berada dalam comfort zone,mengatakan income saya dah cukup. Tak perlu banyak-banyak. Namun saya silap. Cost of living sangat mahal sehinggakan saya nak beri pada ibu bapa duit pun tak cukup..Sedih? memang sedih...

Bila saya buat part time bisnes dengan shaklee, saya dapat rasa kepuasan bukan dari segi kewangan sahaja malah I LOVE TO DO IT...bukan $$$ yang menjadi habuan utama. NO. Lebih dari itu.

Bila ada income shaklee ni, atleast saya boleh allocate untuk renovation rumah ( yang memang dah terover budget sikit), boleh saya beri pada ibu2 saya, boleh saya beri reward pada husband yang bertungkus lumus menolong biz ini. Semua rezeki Allah. Alhamdulillah..

Nak tahu kunci rezeki menjadi meriah dan subur?
~ Sentiasa bersyukur walaupun dapat sikit sahaja.
~ Solat dhuha ( ketenangan yang tak terkira)
~ Surah Al waqiah
~ RCA+Zikir
~ Sentiasa ringankan tangan untuk bersedekah

Anda boleh jadi macam saya juga, inginkan extra income? Boleh join kami. Guideline 100%.

Selamat melakar impian dengan Shaklee :)

Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

10 July 2013

GLA COMPLEX~Segala-galanya tentang wanita..PROMO HOT BULAN JULAI!

Salam semua, baru nak update blog ni.baru dapat timing untuk berblog semenjak dah masuk kerja ni. Tapi, walaupun blog tak update, rata-rata semua customer saya dah tahu tentang promosi HOT Gla Complex ni..
Ramai yang betul-betul teruja dengan promo ini.. Saya tak sempat nak promo pun dah hampir 20 botol terjual pada minggu pertama..Memang larisss....


gla complex
Kalau nak tahu, ramai wanita sukakan GLA Complex atau Evening Primerose Oil. Sebab apa? Nanti saya cerita..Sekarang jom kita tengok kenapa GLA complex jadi pilihan ramai berbanding dengan Evening Primerose Oil di pasaran..:

1. GLA (Gamma linolik Acid) yang terdapat dalam GLA complex adalah 2 kali ganda lebih banyak dari kandungannya di Evening Primerose Oil. Hebat kan..2 kali ganda!! Sebab tu ramai suka

2. Kandungan Vitamin E - sebatian vitamin E dalam kapsul softgel ini menjadikan GLA Complex lebih istimewa.


So, ramai yang memilih GLA Complex..Anda? jom tengok fungsi-fungsi nya pula :

* Mengurangkan diabetes
* Menstabilkan hormon
* Mengurangkan sindrom PMS dan Menopous
* Mengurangkan jeragat dan mencantikkan kulit
* Meningkatkan kesuburan dengan menghasilkan cecair serviks yang membantu persenyawaan sperma
   dengan lebih baik
* Mengurangkan blood clots
* Mengurangkan artirits
* Mengurangkan senggugut

Wow..banyak kan fungsi untuk wanita???Sebab tu ramai yang sambar 2-3 botol seorang..jimat memang banyak!!!

Siapa nak harga runtuh, cepat-cepat pm saya atau terus whatsapp di 0122319979..Cepat ye, Shaklee ni asal promo je mesti ramai rembat sampai licin stok di branch...Nanti kalau dah habis jangan tanya saya ye,,,;)





Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading

08 July 2013

Selamat berpuasa!!


Kepada semua muslimin dan muslimat, saya ucapkan selamat berpuasa ..:) Jom jalankan ibadah puasa dengan penuh semangat dan bertenaga..

Untuk kekal bertenaga semasa puasa, jangan lupa  :

1. Makan kurma waktu sahur dan berbuka
2. Minum Energizing Soy Protein/Meal Shakes/ Performance Drink untuk tenaga yang mantap.
3. Minum air secukupnya semasa sahur dan berbuka
4. Untuk ibu-ibu menyusu, kerapkan waktu pam ya..:)

Jangan lupa merebut peluang untuk membuat amalan-amalan sunat di bulan puasa ini ..:)

Ahlan wa sahlan ya Ramadhan..:)




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Continue Reading